Gmailin käyttäjä: Katso Tarjoukset-laatikosta jäsenviestit

15.5.2014


 

Osa jäsenistämme on harmitellut, ettei Enteriltä enää tule tiedotteita. Infoa on kyllä lähetetty viime aikoina entiseen tahtiin, mutta viestit ovat saattaneet piiloutua Gmailin laatikoihin.

Gmail lajittelee nykyisin saapuvan postin Ensijaisiin, Sosiaalisiin verkostoihin ja Tarjouksiin.  

Koska Enter lähettää jäsenilleen ryhmäpostia Yhdistysavaimen kautta, Gmailin mielestä massapostitus ja palveluntarjoajan nimi täyttävät kaupallisuuden tunnusmerkit. Siksi viestimme jaetaan Tarjouksiin.

Jos Gmailisi Tarjouksia-laatikossa on viestejä, jonka lähettäjä on esimerkiksi Enter Viestintä, siirrä viesti Ensisijaisiin viesteihin. Gmail ilmoittaa, että viesti on siirretty ja kysyy, tehdäänkö tämä kaikille viesteille, jotka tulevat lähettäjältä Enter Viestintä.

Ota tavaksi kurkata  Sosiaalisiin verkostoihin ja Tarjouksiin silloin tällöin. Niistä saattaa löytyä tärkeitä viestejä.

Gmailin asetuksista on myös mahdollista poistaa nämä eri laatikot, jolloin kaikki postit tulevat näkyviin samaan listaan. Sähköpostissa olessasi oikeassa yläkulmassa on rattaan kuva, klikkaa sitä ja valitse kohta Asetukset. Valitse sieltä kohta Postilaatikko. Ensimmäisenä sivulla on luokat: poista rasti kohdista Sosiaaliset verkostot, Tarjoukset, Ilmoitukset ja Keskusteluryhmät. Paina sitten sivun alareunasta Tallenna muutokset. 

Enter Viestintä