Uusia opastuspaikkoja: Porvoo, Jokela, Järvenpää, Wilhelmiina

12.2.2018


Enterin iloiseen joukkoon on liittynyt taas roimasti uusia vapaaehtoisia sekä yhteistyötahoja. Tämän ansiosta toimintamme laajenee tänäkin vuonna uusiin suuntiin.

Enterin opastustoimintaa tarjoavia kuntia on nyt 10, kun Porvoo avaa opastuspaikan Omenamäen palvelukeskuksessa 27.2. Toiminnastamme kiinnostui samantien kymmenkunta vapaaehtoista, jonka ansiosta voimme tarjota opastusta Omenamäessä viikottain ilman ajanvarausta. 

Lue tiedote Porvoon kaupungin sivuilta.

Tuusulan opastajarinkiin löytyi täydennystä ja sen ansiosta avautui uusi opastuspaikka Jokelan kirjastoon. Myös Järvenpään opastustarjonta lisääntyy, kun opastusta on saatavilla Myllytien kanssa vuoroviikoin myös Järvenpään kirjastosta.

Edelleen suurin osa vapaaehtoisistamme on Helsingistä, mikä mahdollistaa varsin tiheän opastustoimintaverkon pääkaupungissamme. Uusimpana opastuspaikkana täällä on aloittanut palvelutalo Wilhelmiina Pikku-Huopalahdessa, lyhyen kävelymatkan päästä Tilkan pysäkiltä. 

Muistattehan myös useat opastuspaikat Espoossa - erityisesti Kauklahteen, Nöykkiöön ja Soukkaan pääsee nopeastikin hyvien opastajien vierihoitoon.

Kaikki tarkemmat opastusajat ja mahdolliset ajanvaraustiedot löytyvät Opastuspaikat-sivulta.