Ikinörtti monipuolistuu

6.4.2023

Monenlaista asiaa ja hauskuutta tarjonnut Enterin  Ikinörtti-blogi on nyt muuttunut monimedialliseksi kanavaksi. Aiemmassa Ikinörtti-blogissa kaikki julkaistu oli tekstiä. Uudella kanavalla on tarjolla paitsi tekstejä, myös videoita ja äänitiedostoja eli podcasteja. 

Ikinörtti on Enterin oma tiedotuspainotteinen kanava, jossa säilyy blogien kaltainen kepeys.

Ikinörtti-nimeen liittyy tarina

Marjatta Wäänänen, eräs ikäihmisten yliopiston opiskelija, oli aikanaan niin kiinnostunut tietotekniikasta, että hänen lapsensa alkoivat kutsua häntä ”ikinörtiksi”. Enteriläisiä nimi viehätti siinä määrin, että Väänästen sukukunnalta kysyttiin, olisiko Ikinörtti mahdollista saada Enterissä uusiokäyttöön. Lupa saatiin  ja nimeä on hyödynnetty  viestinnässä vuodesta 2002. Kymmenen vuotta myöhemmin perustetusta Ikinörtti-blogista alkoi kehittyä monipuolinen alusta, jossa ilmestyivät mm. Enteriläinen esillä -haastattelut. Siellä esiteltiin järjestön toimintaa ja historiaa, kerrottiin palveluista, jaettiin tietoa ja annettiin ohjeita.

Uudelle Ikinörtti-kanavalle tulee paitsi vanhaa tuttua aineistoa, myös osallistavia kyselyjä, asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden juttuja ja toiminnan esittelyjä. Uusi Ikinörtti-kanava on helppotajuinen, tiedottava, opastava ja neuvova kokonaisuus. Se on Enterin seniorien ääni.

Jos haluat tutustua siihen, mitä Bloggerissa julkaistussa Ikinörtti-blogissa on 10 vuoden aikana julkaistu, käy lukemassa sen ylläpitäjän tekemä kooste todella monipuolisesta historiasta. Asioiden ja juttujen kirjo on ällistyttävä.