Yhdistys

ENTER ry on vuonna 1997 perustettu tieto- ja viestintätekniikasta kiinnostuneiden ikäihmisten yhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki, mutta sen toiminta kattaa Uudenmaan alueen. Toiminnan tarkoituksena on auttaa ikääntyneitä ihmisiä tietotekniikan käytössä ja lisätä heidän digitaalista osallisuuttaan mm henkilökohtaisen opastamisen kautta.

Jäsenistö

Vuoden 2017 lopulla ENTER ry:n jäsenmäärä on yli 850. Jäsenet ovat eläkeläisiä; osa on tietotekniikan parissa elämäntyönsä tehneitä, mutta enemmistön kimmokkeena yhdistykseen liittymiselle on ollut kiinnostus hakea tietoa, tuttavuuksia ja harrastusmahdollisuuksia.

Yhdistyksen säännöt

Löydät täältä.

Historia

ENTER ry perustettiin 1997, kun Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Stakesissa herättiin pohtimaan ikäihmisten ohjaamista tietotekniikan maailmaan.
10-vuotishistoriikistä voit lukea lisää yhdistyksen ensimmäisestä vuosikymmenestä.

Lisätietoja

Mikäli et löydä nettisivuiltamme vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä: enter.senior(at)gmail.com