Tervetuloa Enterin jäseneksi!

Henkilöjäsenmaksulla olet mukana yhdistyksemme monipuolisessa toiminnassa ja tuet ENTER ry:n vapaaehtoistoimintaa. Osa jäsenistämme toimii vertaisopastajina ja antaa senioreille maksutonta opastusta tietokoneen ja kännykän käytössä. Yhdistykseemme ovat tervetulleita sekä henkilö- että yhteisöjäsenet. Yhdistyksellä on vuosittain kaksi jäsenkokousta, joissa jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksun määräytymisestä ja muista hallinnollisista asioista voit lukea yhdistyksen säännöistä.

Henkilöjäsenyys

Enterin jäsenenä voit osallistua

• jäsenille suunniteltuihin tietotekniikan oppimistilaisuuksiin esimerkiksi jäsenistön tietoiskuihin

• jäsenretkiin, joita tehdään sekä tietotekniikkaan liittyviin että kulttuuri- ja luontokohteisiin

• jäsentilaisuuksiin, joita järjestetään mukavan yhdessäolon merkeissä

• henkilökohtaiseen jäsenopastukseen

• suljettuun Facebook- ryhmään, jossa voit kysellä mieltä askarruttavista asioista

Henkilöjäsenmaksu vuonna 2017 on 30,00 e/kalenterivuosi.

Kysy lisää ENTER ry:n jäsentoiminnasta:

jäsensihteeri Eva Korkiala-Blomqvist,
enter.jasensihteeri(at)gmail.com tai 040-9006538

Haluatko liittyä enteriläisten joukkoon?

Se käy helposti täyttämällä ja lähettämällä alla olevat tiedot. Jäsensihteeri lähettää sinulle vahvistuksen jäsenyydestäsi ja perustietoa yhdistyksestämme sähköpostitse noin viikon sisällä jäsenhakemuksesi jättämisestä. Mikäli sinulla ei ole sähköpostia, jäsensihteeri lähettää tiedot postitse.

Yhteisöjäsenyys

• yhteisöjäseneksi voi liittyä yritys tai yhdistys ja tukea toimintaamme vuotuisella jäsenmaksulla

• ota yhteyttä enter.senior (at) gmail.com, niin voimme neuvotella tarkemmin yhteistyömuodoista

• Yhteisöjäsenmaksumme on 500 e/kalenterivuosi

JÄSENEKSI LIITTYMISEN LOMAKE:

*

Olet myös tervetullut toimimaan kännykänkäytön tai tietotekniikan vertaisopastajana.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.