Jäsenyys

Liittyminen ENTER ry:n jäseneksi käy helposti täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Lähetämme sinulle vahvistuksen jäsenyydestäsi sähköpostitse noin viikon sisällä jäsenhakemuksesi jättämisestä. Jäsenenä olet mukana yhdistyksemme monipuolisessa toiminnassa ja tuet ENTER ry:n vapaaehtoistoimintaa.

Huomaathan, että heinäkuussa lähetetyt jäsenyyslomakkeet käsitellään vasta elokuun alussa!

Henkilöjäsenyys

Enterin jäsenenä voit osallistua ja tulla (kaikille avoimien tilaisuuksien lisäksi)

• jäsenille suunniteltuihin oppimistilaisuuksiin esimerkiksi tietoiskuihin ja ryhmäopastuksiin
  • henkilökohtaiseen jäsenopastukseen
  • vapaaehtoiseksi digiopastajaksi
  • sähköisten palvelujen testauksiin
  • jäsenretkiin, joita tehdään sekä tietotekniikkaan liittyviin että kulttuuri- ja luontokohteisiin
  • jäsentilaisuuksiin, joita järjestetään mukavan yhdessäolon merkeissä
  • suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysellä mieltä askarruttavista asioista
  • yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin.

Henkilöjäsenmaksu on 30e/kalenterivuosi. Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse tammikuun puolessa välissä tai vuoden aikana liittyville liittymiskuukauden lopulla.

Jos haluat lisätietoja jäsenyydestä tai erota jäsenyydestä, ole yhteydessä osoitteeseen info(at)entersenior.fi tai puh. 050 374 8645.

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäseneksi voi liittyä yritys tai yhdistys. Ota yhteyttä Enterin toimistoon  info(at)entersenior.fi, niin voimme neuvotella tarkemmin yhteistyömuodoista.

Yhteisöjäsenmaksumme on
500 e/kalenterivuosi.

.

Täytä jäsenhakemus:

Tutustu tästä Enterin jäsenrekisterin rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen (linkki avautuu uuteen välilehteen).