Senior Fighters - Counter Strike -joukkue

Senior Fighters on Enter ry:n perustama kaikille senioreille avoin Counter-Strike -joukkue, joka on osa eSeniorit peliyhteisöä. Peliyhteisöön ja sitä kautta joukkueeseen voivat tulla mukaan kaikki yli 50 vuotiaat yhdessä pelaamisesta ja e-urheilusta kiinnostuneet seniorit riippumatta siitä ovatko he Enterin jäseniä vai eivät. Vain ikä ratkaisee. Myöskään asuinpaikkakunnalla ei ole väliä, sillä Senior Fighters ja eSeniorit toimivat ja pelaavat netissä. Mukaan voi siten tulla omalla kotikoneellaan.

Idea joukkueen perustamisesta syntyi Enterin kerran vuodessa järjestämän seniorien pelitapahtuman suunnitteluryhmässä keväällä 2018. Samoihin aikoihin tiedotusvälineissä uutisoitiin kahden seniorijoukkueen Counter Strike -ottelusta. Joukkueet olivat vuoden alkupuolella perustettu suomalainen Grey Gunners, jonka jäsenten ikä on 70...77 vuotta, ja ruotsalainen Silver snipers. Tämän jälkeen seniorijoukueita on tullut lisää. Kesällä 2019 mukaan tulivat Germinators ja United Senior Assassins nimiset joukkueet, joilla ovat juuret Saksassa ja USA:ssa. Alkusyksystä mukaan on tullut Ageless Shooters niminen joukkue Ukrainasta.

Senior Fighters on käsityksemme mukaan toistaiseksi ainoa täysillä kilpapelisäännöillä pelaava seniorien Counter Strike -joukkue. Käsityksemme perustuu joukkueiden peleistä näkemiimme otteluvideoihin.

Kaikki hyvä vie aikansa. Pikkuhiljaa Senior Fighters on saanut joukkueen kasaan, harjoittelee pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa ja on jo päässyt pelaamaan otteluja myös muiden kanssa. Joukkueella on tänä päivänä myös oma valmentaja!

Lisätietoa Senior Fightersista: https://seniorfighters.blogspot.com