Kuuntele podcast: Mitä on etäopastus?

23.5.2024

Senioreille suunnattu maksuton palvelu avautui maaliskuussa 2023. 

SeniorSurf hallinnoi palvelua, jossa digiopastajina toimivat vapaaehtoiset seniorit eri puolilta Suomea. Kuka tahansa seniori voi pyytää apua puhelimen, tietokoneen tai muun digilaitteen käyttöön tai ongelmaan. 

Kuvassa 3 henkilöä studiossa mikrofonien ääressä. Teksti: Ikinörtti-podcast. Mitä on etäopastus?

Podcastissa Enter ry ja Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta keskustelevat valtakunnallisesta tietotekniikan etäopastuspalvelusta. 

Tapani Puisto on Enter ry:n jäsen ja vapaaehtoinen digiopastaja. Hän on yksi heistä, jotka auttavat toisia senioreita etäopastuspalvelun kautta. Emmaleena Niemi on Etäopastus-palvelun koordinaattori SeniorSurfista. Emmaleenaa ja Tapania jututtaa Enter ry:n viestintäkoordinaattori Jenni Blomqvist. Etäopastus-palvelun puheluun vastaa podcastin alussa Enterin vertaisopastaja Carl Winter.

SeniorSurfin etäopastus: p. 044 7007 101 (puhelun hinta pvm/mpm) 

Etäopastuksen puhelinpäivystys on auki ma, ti ja to klo 10-12. Muina aikoina voit tehdä opastuspyynnön verkkolomakkeella osoitteessa www.etaopastus.fi tai jättää takaisinsoittopyynnön. 
 

Yhteistyössä toteutettu podcast julkaistaan myös: vtkl.fi/podcast.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.