Eva Korkiala-Blomqvist pärjäsi Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa

18.12.2017


Kansalaisareena ry:n Vuoden vapaaehtoinen -kampanja toteutettiin tänä syksynä neljännen kerran. Onnittelemme Evaa kymmenen kärkeen sijoittumisesta!

Kampanjaan sai ehdottaa vapaaehtoisia, jotka toimivat millä tahansa alalla, missä päin Suomea tahansa. Ehdokkaita tuli yhteensä 68 ja näistä yleisöäänestyksen perusteella kymmenen kärkeen äänestettiin myös ENTER ry:tä sekä SenioriFoorumia edustanut Eva Korkiala-Blomqvist.

Eva on toiminut Enterin jäsensihteerinä vuodesta 2012. Evalla on myös iso rooli jäsenretkien järjestelijänä ja vetäjänä. Evan kokemus järjestötyössä näkyy hänen varmoissa otteissaan.

"Ihmisten hyvinvointi on Evalle sydämen asia. Hänestä on palkitsevaa huomata, että on tuottanut ihmisille miellyttävää vaihtelua tavalliseen arkipäivään. Iloiset, tyytyväiset ihmiset ja positiivinen palaute motivoivat vapaaehtoistyössä." Lue Evan haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Arvovaltainen raati valitsi Vuoden vapaaehtoiseksi espoolaisen Heidi Furun. Voit lukea kampanjasta lisää Kansalaisareenan sivuilta.