Lähiopastus

ENTER ry:n vertaisopastuksia järjestetään kirjastoissa, palvelukeskuksissa tai muissa julkisissa tiloissa, noin 70 paikassa eri puolilla Uuttamaata. 

Opastuspaikat

Opastuspaikkojen yhteystiedot ja opastusajat löydät sivuvalikosta kyseisen paikkakunnan tai alueen kohdalta. Opastuksia järjestetään yleensä syyskuusta joulukuulle ja tammikuusta toukokuulle.

Pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Vantaa) lisäksi opastusta on tarjolla seuraavilla alueilla:

Keski-Uusimaa: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula

Länsi-Uusimaa: Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Vihti

Itä-Uusimaa: Porvoo, Pukkila ja Sipoo


Ota opastukseen mukaan oma laitteesi, virtajohto sekä tarvittavat tunnukset ja salasanat palveluihin, joita haluat harjoitella. 

Opastuksen jälkeen kuulisimme mielellämme mielipiteesi:

Ohjeita korona-ajan lähiopastuksiin

  • Opastuksissa suositellaan käytettävän kasvosuojaimia. Opastettava ja opastaja voivat kuitenkin yhteisesti sopia kasvosuojainten käyttämättä jättämisestä. Mikäli opastuspaikan ohjeet ovat tiukemmat, niitä noudatetaan. 
  • Mikäli opastettava ei käytä kasvosuojainta, opastaja voi kieltäytyä opastamasta ja ohjata tällöin asiakkaan toiselle opastajalle tai etäopastukseen.

Esteettömyys

Tietoa opastuspaikkojen esteettömyydestä löydät kyseisen opastuspaikan omilta verkkosivuilta. Opastuspaikan tietoihin on merkitty, jos tarjolla on rauhallinen opastustila.