Uusien vertaisopastajien koulutus alkaa syyskuussa

19.6.2019


Oletko eläkkeellä ja mietit itsellesi harrastusta? Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja haluaisit jakaa taitojasi muille? Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö tietotekniikan tai kännykänkäytön vertaisopastajana?

Vertaisopastus on maksutonta opastusta seniorilta seniorille. Se on antoisa vapaaehtoistyö ja harrastus, jossa tapaa aktiivisia ikätovereita. Samalla kun voi auttaa toisia, pysyy itsekin mukana tietotekniikan kehityksessä. Enteristä löydät aktiivisen yhteisön ja mahdollisuuden ylläpitää myös omia tietoteknisiä taitoja.

Lähtökohtana on, että jokainen opastaa omien taitojensa puitteissa. Omaa tietoteknistä osaamista voi kehittää matkan varrella Enterin ja yhteistyökumppaneiden järjestämissä tilaisuuksissa. Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta Enterissä täältä.

 

Vertaisopastajakoulutus uusille opastajille


Aika: 5.9.-10.10.2019 torstaisin klo 10:00 - 12:45
Paikka: Opistotalo (Helsinginkatu 26, 00530 Helsinki)

Enter tarjoaa uusille opastajille koulutusta yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Opastajakoulutus ei ole tarkoitettu tietotekniikkakoulutukseksi vaan se on sekoitus tietotekniikkaa, tiedonhakua, opastamisharjoituksia ja sosiaalista kohtaamista. Opastamisen tukena opetellaan käyttämään työkaluja, kuten Google ja YouTube.

Voit osallistua koulutukseen myös etänä. Koulutus on kokonaisuus eli sitä ei voi käydä vain osittain.

Koulutus on maksuton ja suunnattu ENTER ry:n vapaaehtoisille vertaisopastajille, joiden tulee olla ENTER ry:n jäseniä. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 30 euroa. Lisätietoa www.entersenior.fi/yhdistys/jasenyys
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu uusien opastajien koulutukseen 21.8.2019 mennessä tällä lomakkeella
Maksimi osallistujamäärä on 10. Vahvistamme paikkasi viikolla 34.

 

Tiedustelut

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Nina Ziessler p. 050 307 9366 tai sähköposti nina.ziessler@entersenior.fi