Etäkulissikierros Helsingin Kaupunginteatteriin

  • pe 28.10.2022 klo 1011:30
  • etänä YouTube-livelähetyksenä

Kaikille avoin tilaisuus, jossa voit kotoa käsin päästä tutustumaan Helsingin Kaupunginteatterin kulisseihin. Tilaisuuden järjestää Kaupunginteatterin yleisötyön Taidetta ikääntyneiden koteihin -hanke.

Tilaisuus järjestetään YouTubessa livelähetyksenä ja se on sen jälkeen katsottavissa tallenteena 2 viikkoa. Ilmoittautuneet saavat YouTube-osallistumislinkin sähköpostiinsa. Tallenne katsotaan samalla linkillä kuin livelähetys eli ilmoittaudu joka tapauksessa, vaikka vain tallenteen katsojaksi. Voit myös jättää etukäteiskysymyksiä, niin niihin vastataan kierroksen aikana.

Voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella tai mobiililaitteella eikä osallistuminen vaadi ohjelmien lataamista tai kirjautumista mihinkään. 

Livetilaisuudessa on kuitenkin käytössä keskustelua ja kommentointia varten chat-toiminto, mutta kommentoidaksesi sinulla tulle olla luotuna YouTube-kanava (eli pelkkä kirjautuminen YouTubeen ei riitä. Youtube-sisäänkirjautumisen ja kanavan eroista sekä kanavan hyödyistä voit lukea YLE:n Digitreenien sivulta.)

Helsingin Kaupunginteatterin suuren näyttämön katsomo
Helsingin Kaupunginteatterin suuren näyttämön katsomo. Kuva: Miika Storm

Taidetta ikääntyneiden koteihin -hanke tuo osallistavaa taidetoimintaa osaksi helsinkiläisten ikääntyneiden arkea (tähän tilaisuuteen voi kuitenkin osallistua ihan mistä päin Suomea tahansa). Hankkeessa kohdataan taiteen äärellä eri tavoin; etäyhteyksillä ja kasvokkain. Taidetta ikääntyneiden koteihin -toiminta on osa Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä ja sitä rahoittaa Helsingin kaupunki. 

Helsingin Kaupunginteatterin logo