Jäsenille: Tekijä työnsä äärellä ­­­– kurkistus teatterin arkeen

  • pe 25.11.2022 klo 1010:45
  • YouTube-lähetyksenä

Helsingin Kaupunginteatterin Taidetta ikääntyneiden koteihin -hankkeessa aloitetaan uudenlainen tekijätapaamisten livestream-sarja, jossa haastatellaan teatterin työntekijöitä keskellä työn arkea. Sarja on pilotointivaiheessa ja nyt Enterin jäsenillä on mahdollisuus osallistua kehittämistyöhön. Tule mukaan seuraamaan ja kommentoimaan uutta konseptia!

Ei ilmoittautumista.

Suora YouTube-osallistumislinkin löydät Jäsentapahtumien puolelta. 

Voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella tai mobiililaitteella eikä osallistuminen vaadi ohjelmien lataamista tai kirjautumista mihinkään.

Lähetyksessä on käytössä keskustelua ja kommentointia varten chat-toiminto, mutta kommentoidaksesi sinulla kuitenkin tulee olla luotuna YouTube-kanava (eli pelkkä kirjautuminen YouTubeen ei riitä.)

Taidetta ikääntyneiden koteihin -hanke tuo osallistavaa taidetoimintaa osaksi helsinkiläisten ikääntyneiden arkea. Tähän tilaisuuteen voivat kuitenkin osallistua kaikki Enterin jäsenet!
Hankkeessa kohdataan taiteen äärellä eri tavoin, etäyhteyksillä ja kasvokkain. Taidetta ikääntyneiden koteihin -toiminta on osa Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä ja sitä rahoittaa Helsingin kaupunki.

Helsingin Kaupunginteatterin logo
Helsingin kaupungin logo