Ensimmäiset yrityskannatusjäsenemme: Elisa ja CeniorPhone

20.1.2023

ENTER ry:n kannatusjäsen 2022 -logo

ENTER ry:n sääntöjä muutettiin vuoden 2021 lopulla siten, että vuoden 2022 alusta Enteriin saattoi liittyä yrityskannatusjäseneksi.

Melko pian vuoden vaihduttua saimmekin ensimmäiseksi yrityskannatusjäseneksemme Elisa Oyj:n, ja CeniorPhone-sovelluksen lanseerannut Easy Phone App Finland Oy liittyi kesäkuun alussa.

Katsaus menneeseen - minkälaista yhteistyötä toteutimme yrityskannatusjäsenten kanssa vuonna 2022?

Elisa

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digipalveluja tarjoava yritys, jonka historia ulottuu 1870-luvulle. 

Yhteistyömme puitteissa Elisa on mm. pitänyt tietoiskun laskutukseen liittyen, osallistunut Enterin Digitori-tapahtumaan ja lisäksi Enterin vapaaehtoiset sekä toimiston väki on käynyt keskusteluja usean eri Elisan yksikön kanssa senioriasiakkaiden palvelemisesta. 

Elisa Oyj:n logo

CeniorPhone

Enterin ja CeniorPhone-sovelluksen (ent. Easy Phone App) ideoineen Olli Uuksulaisen yhteistyö alkoi jo vuonna 2021. Enterin opastajat kommentoivat useasti vasta kehitysvaiheessa ollutta suomenkielistä sovellusta, joka muuttaa Android-puhelimen käyttöliittymän selkeämmäksi.  

Kun sovellus julkaistiin, sitä on esitelty Enterin opastajille useampaan kertaan, ja myös asiakkaille Enterin Digitori-tapahtumassa. Uuksulainen näkee Enter-yhteistyön merkityksellisenä:

CeniorPhonen logo ja alla teksti "Just one click".

"Enterin digiopastajat ovat olleet avainasemassa uutta puhelinsovellusta luotaessa. Olemme saaneet paljon tärkeitä kehitysideoita ja myös palautetta jo tehdystä työstä. [Enterin opastaja] Lea Grönlundin johdolla tapaamisten järjestäminen digiopastajien kanssa on sujunut aina hauskassa ilmapiirissä unohtamatta ammatillista osuutta.

29.11.22 CeniorPhonen Olli Uuksulainen kertoo sovelluksen uusista kuulumisista Kampin opastajien älypiirille.
29.11.22 CeniorPhonen Olli Uuksulainen kertoo sovelluksen uusista kuulumisista Kampin opastajien älypiirille.
Ihmisiä messutyyppisessä tapahtumassa, taustalla Elisan roll-up
Elisan väkeä mukana Enterin Digitorilla 3.10.22

Vuoden 2023 kuulumiset

Vuodelle 2023 olemme saaneet uudeksi kannatusjäseneksemme Napalmi Tietotekniikka Oy:n. He tarjoavat Hyvinkään seudulla mm. huoltoa tietokoneille, mobiililaitteille ja tulostimille sekä opastusta kotikäynteinä. 

Mikäli yhteistyö Enterin kanssa kiinnostaa, tutustu yrityskannatusjäsenyyteen Jäsenyys-sivulta.