Evan muistolle

12.4.2022

Hän jätti tuuleen kuiskauksensa, 
hymynsä auringon lämpöön ja 
tähtiin silmiensä ystävällisen tuikkeen

Enterin pitkäaikainen vapaaehtoinen Eva Korkiala-Blomqvist menehtyi äkillisen sairauskohtauksen johdosta maanantaina 28.3. Sydämemme ovat särkyneet tästä tiedosta. Evan kädenjälki ja periaatteet tulevat kuitenkin vielä pitkään näkymään Enterin toiminnassa.  

Eva toimi Enterin jäsensihteerinä lähes 10 vuotta 2010-luvulla. Eva teki myös paljon töitä sen eteen, että hän hankki yhdistykselle uusia jäseniä. Eva halusi joka käänteessä vilpittömästi mainostaa Enterin toimintaa. Myös Enterin vuosittainen jäsenmaksulaskutus tehdään edelleen Evan ohjeisiin pohjautuen.

Eva Kuluttaja-lehden jutussa vuoden 2011 tienoilla.

Moni tunsi Evan parhaiten kuitenkin Enterin bussiretkien kautta. Eva piti aina huolen siitä, että kaikki asiat olivat mietittynä niin, että osallistujien oli helppo ja mukava osallistua retkille. Hän näki sen myös tärkeänä osana Enterin mainetta.

Otamme syvästi osaa läheisten suruun. Evaa jää kaipaamaan iso joukko enteriläisiä. Olemme koonneet enteriläisiltä muistoja Evasta ja välitämme ne omaisille. 

"Evan hymyilevä ja positiivinen olemus loi aina ympärilleen mukavan ilmapiirin. Hänen retkien järjestelytaitonsa oli ihan huippua. Kaikki oli otettu hyvin huomioon, ja hän oli henkilökohtaisesti vastaanottamassa osallistujat retkelle tai tilaisuuteen."  

"Vain harva lähimmäinen jää muistoihin niin vahvasti kuin Eva - hänen ulkoinen olemuksensa, aina niin huoliteltu pukeutumisensa, äänensä ja tapansa ilmaista asioita, huolehtia ja olla läsnä."

Eva Korkiala-Blomqvist. Eva pääsi kymmenen parhaan joukkoon Vuoden vapaaehtoinen -äänestyksessä 2017
Eva pääsi kymmenen parhaan joukkoon Vuoden vapaaehtoinen -äänestyksessä 2017