Hyvää isovanhempien päivää!

15.10.2022

Hyvää isovanhempien päivää! Tiesitkö, että yhdistyksemme valittiin Vuoden isovanhemmaksi vuonna 2014? Tunnustuksen jakaa vuosittain Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry.

”Enterin työ helpottaa olennaisesti eläkeikäisten yhteydenpitoa kaukanakin asuviin lapsiin ja lapsenlapsiin. Enter yhdistää sukupolvet upealla ja uraauurtavalla tavalla. Antamalla tunnustuksen Enterille haluamme samalla nostaa esiin koko sitä vapaaehtoistoimijoiden kenttää, joka tekee työtä vanhojen ihmisten tietotekniikkavalmiuksien lisäämiseksi”, perusteli tuolloin Vallin toiminnanjohtaja Virpi Dufva ja nosti samalla esiin myös sisaryhdistyksemme Joen Severin (Joensuu) Mukanetin (Tampere) ja Savonetin (Kuopio).

Enteriläisiä vastaanottamassa Vuoden isovanhempi 2014 palkintoa Vallin toiminnanjohtajalta.
Enteriläisiä vastaanottamassa Vuoden isovanhempi 2014 palkintoa Vallin toiminnanjohtajalta.

Jos olet uusimaalainen seniori, olit sitten isovanhempi tai et, olet tervetullut porukkaamme Ikäihmisten tietotekniikkayhdistys ENTER ry:n jäseneksi.

Osa jäsenistämme on mukana vapaaehtoistoiminnassamme ja osa nauttii jäseneduista osallistumalla esim. suosituille retkillemme. Joukkoomme kuuluu ikäihmisiä monenlaisista taustoista. Jäseniä Enterissä on lähes tuhat. Jäsenet ovat eläkeläisiä; osa on tietotekniikan parissa elämäntyönsä tehneitä, mutta enemmistön kimmokkeena yhdistykseen liittymiselle on ollut kiinnostus hakea tietoa, tuttavuuksia ja harrastusmahdollisuuksia.

Piirroskuvassa hymyilevät, harmaapäiset mummo ja pappa vilkuttavat kuvan katsojalle.

Tule mukaan! Huomioi, että marras-joulukuun aikana jäseniksi liittyvien ei tarvitse maksaa vuoden 2022 jäsenyyttä, vaan jäsenmaksulasku (30 € / kalenterivuosi) saapuu tammikuussa 2023. Pääset silti jo nauttimaan jäseneduista ja mm. loppuvuoden jäsentapahtumista, joista voit lukea täältä:  https://www.entersenior.fi/tapahtumat/

Jos sinulla on lähipiirissäsi isovanhempi tai muu ikäihminen, joka voisi hyötyä Enterin toiminnasta, voit myös ostaa v. 2023 jäsenyyden lahjaksi. 

Lue lisää: https://www.entersenior.fi/yhdistys/jasenyys/ 


Isovanhempien päivää vietetään tänä vuonna 15.10. Merkkipäivää on vietetty vuodesta 1985 Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry:n aloitteesta. Päivän tavoitteena on kiinnittää huomiota isovanhempien merkitykseen lapsenlapsilleen, sekä isovanhempien arvostukseen koko yhteiskunnassa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.