Marraskuussa pelataan

19.10.2016

Marrakuussa on tarjolla senioreille pelaamiseen liittyvää ohjelmaa sekä Enterin että yhteistyökumppanimme Lähiverkon puolesta:
 
Enterin Pelitapahtuma senioreille ma 14.11. klo 14:30-16:30

Kampin palvelukeskuksen juhlasali ja aulatila muuttuvat jälleen kansallisella peliviikolla pelipaikaksi, jossa kiinnostuneet seniorit pääsevät tutustumaan erilaisiin tietokone-, tabletti-, kännykkä- ja konsolipeleihin ja kokeilemaan niitä. Pelejä esittelevät sekä Enterin omat vertaisopastajat että yhteistyökumppanimme. 
Yhteistyökumppaneistamme mukana ovat ainakin SenioriVerkko (Hely ry), Lähiverkko (EHYT ry & Eläkeliitto), Arpa-projekti (EHYT ry), Miina Sillanpään säätiö/ Muistiliitto, Verkosta virtaa! (EKL) sekä Vanhustyön keskusliiton Vahvike-materiaalipankki.

Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/1194992563857688/

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, ei ilmoittautumista. Tervetuloa! 
Kampin palvelukeskus, os. Salomonkatu 21 B, 00100 Helsinki. 

-------------------------------------------------------------------

Kaikki pelaa –seminaari ti 8.11. (HUOM! ilmoittautuminen sunnuntaihin 23.10. mennessä!)

Eläkeliiton ja EHYT ry:n LähiVerkko-projekti (www.lähiverkko.fi) järjestää ilmaisen Kaikki pelaa! –seminaarin Helsingissä, Kuntatalossa ti 8.11.​ ​klo 8.30–16.

Seminaarissa pääsee tutustumaan tietotekniikkaan erityisesti digitaalisen, eli tietokoneella tapahtuvan, pelaamisen kautta. Pelit ovat yksi tapa harjoitella tietotekniikkaa, oppia, liikkua, virkistää muistia, kokea onnistumisen elämyksiä, viihtyä tai löytää yhteistä tekemistä ystävien tai vaikka lastenlasten kanssa. Pelit viihdyttävät kaiken ikäisiä. Päivän ohjelmaan sisältyvät aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Seminaarin aamupäivän ohjelman juontaa televisiosta tuttu Kirsi Alm-Siira. Seminaarin tarkempi ohjelma ja lisätietoa löytyy http://www.lähiverkko.fi/peliseminaari/

Tervetuloa mukaan yksin, yhdessä ystävän tai harrastusporukan kanssa oppimaan, ihmettelemään ja kokeilemaan tietotekniikan mahdollisuuksia pelien kautta. Osallistua voivat niin tietotekniikan vasta-alkajat, kuin kokeneetkin pelaamisen ystävät. 

Ilmoittaudu pian! Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoittautumisaika päättyy 23.10. Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä: http://bit.ly/2e9zPF4