Monipuolista iloa kirjastokortilla: Helmetin e-palvelut

Tule Enterin Mediataitoviikon tietoiskuun kuulemaan vinkkejä siitä, minkälaisiin e-palveluihin Helmet-kirjastokortti avaa pääsyn. Puhumassa kirjaston työntekijä.

Tietoisku järjestetään etänä Zoom-alustalla. Ilmoittautuneet saavat Zoom-linkin sähköpostiin.

Tietoisku myös taltioidaan. Ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen eli kannattaa ilmoittautua, vaikka olisit aikeissa katsoa vasta tallenteen. Tallenne on 2 viikkoa katsottavissa.

Tietoiskua on mahdollista seurata myös katsomossa yhdessä muiden kanssa

  • Kampin palvelukeskuksessa (os. Salomonkatu 21 B, 00100 Hki)
  • Kinaporin palvelukeskuksessa (Kinaporinkatu 7-9, 00500 Helsinki).

    Katsomoon ei tarvitse ilmoittautua! 

Helmet on pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen kirjastoverkko. Helmet-kirjastoon kuuluvat Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastot.

Mediataitoviikko 6.–12.2.2023 

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen.

Mediataitoviikkoa vietetään ympäri maata helmikuun toisella viikolla erilaisten kampanjoiden, tempausten ja toimintojen merkeissä. Mediataitoviikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, ja se suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kymmenien kansallisten organisaatioiden kanssa. Se on myös osa kansainvälistä Safer Internet Day -kampanjaa.