Mistä opastusta kesällä?

20.6.2018


Enterin muun opastustoiminnan ollessa tauolla kesä-elokuussa apua tietotekniikkapulmiin saa mm. Kampin palvelukeskuksesta ja Maunulan mediapajalta.

Kesäkuussa ja elokuussa joukko vapaaehtoisia kokoontuu Kampin palvelukeskukseen (os. Salomonkatu 21 B, 00100 Helsinki), jossa henkilökohtaista vertaisopastusta järjestetään

tiistaisin 5.6., 12.6. ja 19.6. sekä 14.8., 21.8. ja 28.8. klo 10-12, ilman ajanvarausta. Paikalla on useita opastajia, mutta on hyvä varautua myös jonottamaan. Ota mukaan oma kännykkä, tabletti tai tietokone sekä tarvittavat salasanat. Autamme laitteiden ja sähköisten palveluiden käyttöön liittyvissä ongelmissa.
 

ENTERIN LISÄKSI OPASTUSTA MUUALLA: 

Maunulan mediapaja

Kännykkä-, tabletti- ja tietokoneopastusta saa koko kesän ajan myös Maunulan mediapajalta (os. Metsäpurontie 25, Puh. 040 5900 455), joka on avoinna joka arkipäivä klo 9-16.

Itäkeskuksessa kirjaston henkilökunta antaa digineuvontaa myös kesäkaudella ajanvarauksella. Aikoja voi tiedustella kirjastosta paikanpäällä tai puh. (09) 3108 5090.

Nordean digineuvontaa kirjastoissa kesä- ja elokuussa. Lisätietoa täältä.

Helsingfors arbis ordnar IT-hjälp från juni till augusti i Brunakärr

Tietoiskuja Vantaa-infoissa

Myyrmäen ja Tikkurilan Vantaa-infoissa järjestetään kesä-heinäkuussa tietoiskuja. Aiheina Turvallinen netin käyttö, Videoeditoinnin perusteet ja Kesäkuvat pilveen. Tarkempi info löytyy Vantaan sivuilta.

 

Enterin opastustoiminta käynnistyy kesätauon jälkeen taas syyskuussa. Silloin tarjonta laajenee myös Raaseporiin ja Sipooseen. Ajantasaisen opastuspaikkalistauksen löydät täältä.

 

Liitteet