Tietotekniikan vertaisopastajakoulutus keväällä 2020

19.12.2019

Vertaisopastus on monelle mieluisa harrastus.
Vertaisopastus on monelle mieluisa harrastus.

Oletko eläkkeellä ja mietit itsellesi harrastusta? Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja haluaisit jakaa taitojasi muille? Haluaisitko toimia vapaaehtoisena digiopastajana?

Tietotekniikan vertaisopastus on antoisaa vapaaehtoistyötä ja harrastus, jossa tapaa aktiivisia ikätovereita. Samalla kun voi auttaa toisia, pysyy itsekin mukana tietotekniikan kehityksessä. Enteristä löydät aktiivisen yhteisön ja mahdollisuuden ylläpitää myös omia tietoteknisiä taitoja.

Lähtökohtana on, että vertaisopastajat opastavat omien taitojensa puitteissa. Enter tukee myös opastajien tietoteknisten valmiuksien kasvattamista. Lue lisää vapaaehtoisena toimimisesta Enterissä: https://www.entersenior.fi/yhdistys/tule-vapaaehtoiseksi/

Blogiteksti vapaaehtoisten kokemuksista.

 

Kevään 2020 vertaisopastajakoulutus 
 

Aika: torstaisin 30.1.-5.3.2020 (ei 20.2.) klo 10–12:45

Paikka: Opistotalo (Helsinginkatu 26, 00530 Helsinki)

Koulutus on kokonaisuus eli sitä ei voi käydä vain osittain. Koulutus on maksuton ja suunnattu ENTER ry:n vapaaehtoisille vertaisopastajille, joiden tulee olla ENTER ry:n jäseniä. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 30 euroa. Liity jäseneksi tästä

Enter tarjoaa uusille opastajille koulutuksen yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Kyseessä ei ole varsinainen tietotekniikkakoulutus vaan painopiste on opastamisharjoituksissa, tiedon haussa ja sosiaalisessa kohtaamisessa. Opastamisen tukena opetellaan käyttämään työkaluja, kuten Google ja YouTube.

Ikinörtti: Kurssin kautta vertaisopastajaksi

 

Ilmoittautumiset
 

(Tilanne 16.1.) Vielä pari paikkaa vapaana, ilmoittautumiset tästä linkistä

 

Tiedustelut

 

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Nina Ziessler p. 050 307 9366 tai sähköposti nina.ziessler@entersenior.fi