Uusien vertaisopastajien koulutus 6.2.-13.3.2019

12.12.2018


Oletko eläkkeellä ja mietit itsellesi jotain harrastusta? Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja haluaisit jakaa taitojasi muille? Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö tietotekniikan tai kännykänkäytön vertaisopastajana?

Vertaisopastus on maksutonta opastusta seniorilta seniorille. Se on antoisa vapaaehtoistyö ja harrastus, jossa tapaa aktiivisia ikätovereita. Samalla kun voi auttaa toisia, pysyy itsekin mukana tietotekniikan kehityksessä. Enteristä löydät aktiivisen yhteisön ja mahdollisuuden ylläpitää myös omia tietoteknisiä taitoja.

Lue lisää vapaaehtoistyöstä Enterin nettisivuilta sekä blogiteksti vapaaehtoisten kokemuksista.

 

Vertaisopastajakoulutus uusille opastajille
 

Aika: keskiviikkoisin 6.2.-13.3.2019 klo 10–12:45

Paikka: Itämerentalo (Tammasaarenlaituri 3, 00180 Helsinki)

Koulutus on kokonaisuus eli sitä ei voi käydä vain osittain. Koulutus on maksuton ja suunnattu ENTER ry:n vapaaehtoisille vertaisopastajille, joiden tulee olla ENTER ry:n jäseniä. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 30 euroa. Lisätietoa www.entersenior.fi/yhdistys/jasenyys

 

Enter tarjoaa uusille opastajille koulutusta yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Opastajakoulutus ei ole tarkoitettu tietotekniikkakoulutukseksi vaan se on sekoitus tietotekniikkaa, tiedonhakua, opastamisharjoituksia ja sosiaalista kohtaamista. Jokainen opastaa omien taitojensa puitteissa. Opastamisen tukena opetellaan käyttämään työkaluja, kuten Google ja YouTube.

Ikinörtti: Kurssin kautta vertaisopastajaksi

 

Tiedustelut

 

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Nina Ziessler p. 050 307 9366 tai sähköposti nina.ziessler@entersenior.fi
 

Ilmoittautumiset
 

Ilmoittaudu opastajakurssille 18.1.2019 mennessä tämän lomakkeen kautta.